familie på ferie

Find det rigtige tøj til sommerferien

Når du skal på ferie med dine børn, så bør du huske at pakke det rigtige tøj. Det kan være svært at finde det rigtige tøj, når du har fået børn. Du skal både have noget praktisk tøj med, som kan tåle at blive beskidt, men også noget flot tøj med, som du kan have på, når du skal ud og spise fint. Herunder har vi samlet en række forslag til, hvilken type tøj, der er behagelige og praktisk at have på samtidig med det fremhæver dine feminine former.

Kimono til alt slags tøj

En af de mere populære beklædninger er kimonoen. Den er kommet tilbage i høj kurs henover årene og en af grunden til det er at den er flot og kan passe til alle kropstyper. Kimonoen stammer fra Japan og er en gulvlang dragt, som ofte er fremstille i viskose eller silke, som gør den mere end behagelig at have på. Ofte vil en kimono være prydet med mønstre og motiver i mange forskellige farver og varianter, så de passer til næsten alt slags tøj. Den fås med både lange og korte ærmer samt i forskellige længder. Du kan tilpasse den til både denimbukser, nederdele og shorts og er perfekt at være iført på stranden med et par klipklappere, på fint restaurant besøg med et par støvler eller på seightseing med er par sneakers. Du kan skrue op og ned for det feminine udtryk med smykker.

Sammensæt dine shorts med en flot bluse

En anden vigtig beklædning at pakke ned i kufferten er shorts. Mange forbinder dem med sportsaktiviteter, men der findes mange forskellige udgaver, der er feminine og elegante. Vælger du et par shorts med mønster eller i en stærk farve, kan du med fordel sammensætte den med en bluse i en mere neural farve. Derimod kan du sammensætte et par neutrale bukser, med en farverig bluse eller T-Shirt.   

Løse shorts

En af de producenter, som har lavet shorts, der både er praktiske og flotte er Kaffe. Dette mærke har produceret en række flotte shorts kaldet Jillian Pants, som kan anvendes både på tur og når du skal være flot om aftenen. Der findes både stramme og løse versioner, så du kan finde et par, som matcher dig efter bedst mulig evne. Du kan med disse shorts finde et par løse shorts, som du kan have på når du skal ud og være aktiv, men du kan også vælge et par stramme bukser til om aftenen, hvor i ikke skal være aktive.

Boheme kjoler til alle lejligheder

På alle sommerferier er en kjole øverst på deres liste. En af de typer af kjoler, som er populære, er dem som er løse og boheme. Disse fås i mange forskellige typer og farver, så du altid kan finde en kjole, der passer til dig. Rejser du til et land, som er varmt, vil du blive glad for en løs kjole. Den giver god udluftning og gør det let for dig at kunne holde varmen ud. Der findes både hverdagskjoler, lange kjoler, strikkjoler og et par korte kjoler i mange forskellige prislejer.