Gør dit hjem børnesikkert

Gør dit køkken børnesikkert

Har du et nysgerrigt barn, er det en god ide at børnesikre dit hjem. Det kan være svært at holde øje med sine børn døgnet rundt, når du har en travl hverdag. og en stor børnefamilie. Der sker mange uheld i køkkenet og derfor er det vigtigt at gøre det så sikkert som muligt, så tidligt som muligt. Du vil derfor have brug for nogle redskaber til at kunne beskytte dine børn mod fare i køkkenet. Der findes mange redskaber, som kan hjælpe og en af disse er børnesikringer på skabslågerne. De vil derfor ikke kunne åbne lågerne og skufferne til farlige genstande som eksempelvis lange knive.

Er dit køkken børnesikret?

Er dine børn nået en alder, hvor de kravler overalt og undersøger alt i hjemmet, så er det tid til at børnesikre det. Børn er smartere end man lige først regner med og derfor kan det være en god ide at komme dem i forkøbet. Det er alle forældres skræk, hvis der skulle ske dem noget i køkkenet. Det er ikke kun skarpe genstande, der kan være farlige. Det er i det hele taget måden selve køkkenet er opbygget på, der kan være farligt.

billigskabe grebsfri

Vælg et køkken med grebfri skuffer

Nogle køkkener er meget indbydende for børn at lege i. De fleste køkkener er udstyret med håndtag på skufferne , som er lette for børn at tage fat i og åbne. Derfor vil et køkken med grebfrie skuffer være en ideel ide. I de fleste tilfælde vil skuffer uden greb være for tunge for børn at trække ud, fremfor underskabe med låger og håndtag. Der er mange køkkenproducenter der tilbyder grebsfri køkkenskuffer i et elegant, simpelt og strømlinet design. Det er blandt andet producenten Billigskabe.dk, som har flotte simple og praktiske køkkener. De producerer køkkener i høj kvalitet og i mange forskellige designs og farver, så der altid er et køkken til dit behov.

Køkkenet uden skabe

Langt de fleste køkkener er udstyret med overskabe med låger i. Det kan være farligt at have skabe, der er lette at åbne , når du har børn. Kravler børnene op på bordpladen og prøver at åbne skabet ved at tage fat i lågen, er der en risiko for at de kan falde ned og slå sig. Derfor kan et køkken uden skabe være en perfekt løsning. Har du en lang væg kan du med fordel udsmykke den med underskabe uden greb.