Frederik IX halskæde

Smykker til børn

Det er ikke kun voksne, der kan gå med smykker. Børn efterligner voksne på mange forskellige måder og derfor også med deres påklædning. Det er ikke altid at børnene selv vælger deres smykker. Mange får deres i dåbsgave eller konfirmationsgave, så de har en affektionsværdi. Personlige smykker kan komme i mange forskellige facetter og varianter.

Dåbsgaver

En dåbsgave er en meget vigtig gave, som barnet, der modtager vil have resten af livet. Det er en gave, som bliver værdsat ikke mindst af barnet, men også af forældrene. Derfor skal man tænke sig meget om, når du skal på jagt efter den perfekte gave. Det er meget forskelligt, hvad der er kotume at give til henholdsvis en dreng eller en pige. Dog er en ting fælles for dem, nemlig smykker. Uanset om det er en dreng eller en pige, vil en guld eller sølv halskæde eller et armbånd med deres initialer og deres fødselsdato eller dåbsdato være en suveræn gave ide.

Børnesmykker i mange søde designs 

Det er meget forskelligt, hvad der er sødt til børn. Det må gerne være sødt og sjovt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mange vælger derfor noget, med blomstermotiver, hjerter, stjerner eller dyr, da disse symboliserer noget sødt og dejligt. Det skal helst være noget, som ikke går af mode og som barnet stadig kan bære selv når de bliver voksne. Derfor er en halskæde eller et armbånd i høj kvalitet, der kan indgraveres en rigtig god gave. Nogle smykkeproducenter tilbyder at indgravere deres smykker for dig. På den måde kan du selv vælge, hvad der skal stå.

Smykker til drenge

Er det en dreng du skal give en gave, vil en halskæde formet som et hundetegn, være en rigtig god gave, som barnet vil kunne bruge når han bliver gammel. Er halskæden blevet for lille, kan man altid gemme vedhænget og få udskiftet selve kæden. Det eneste du skal bestemme dig for, er om det skal være i guld eller sølv. Kig hvad forældrene går med og vælg derefter. Du kan eventuelt tilføje en ekstra lille detalje, som en rose eller en due, som er mere neutralt til en fyr.

Smykker til piger

Er det en pige du skal give et smykke til, så find ud af hvilket dyr, der er barnets ynglings. Du kan indgravere enten et armbånd eller en halskæde i guld eller sølv med navnet på barnet og et sødt dyr eller en flot blomst. Du kan tilmed tilføje en flot natursten i en farve, der matcher pigen. Det er noget, som aldrig går af mode og som du altid kan bruge til at udsmykke dit outfit, selv når barnet vokser op. Pigen kan sammensætte sine smykker med andre halskæder, når hun vokser op.